Simpa Trans

Tel: +4-0241-754.520
Română

Despre Noi

SIMPA TRANS Mangalia reprezinta o firma puternica ce a optat sa isi ofere serviciile tuturor doritorilor. Inca de la infiintare, SIMPA TRANS a urmarit serviciile de calitate, adoptarea unei atitudini responsabile si competente fata de clientii sai.

Experienta acumulata de SIMPA TRANS, dar si numarul mare de clienti care au apreciat serviciile noastre de transport oferite de-a lungul timpului, ne-au facut sa ne dezvoltam vertiginos, reusind astfel sa ocupam unul dintre primele locuri in clasamentul firmelor de transport din sud-estul tarii.

Colaborarea cu SIMPA TRANS va ofera avantaje cum ar fi: confort, siguranta, seriozitate si rapiditate.

In speranta ca putem fi solutia dumneavoastra, SIMPA TRANS va sta la dispozitie atat la birourile din Mangalia, cat si la statiile sale din Constanta, Bucuresti, Bacau, Onesti, Comanesti, Brasov, Iasi (cat si pe website-ul firmei, www.simpatrans.ro ).

SIMPA TRANS priveste increzatoare in viitor dupa 8 ani de activitate.

Prezenta in mai multe judete ale tarii, SIMPA TRANS este una din firmele de succes ale transportatorilor de persoane pe linii regulate. Infiintata in 1999, fara a fi inregistrata cu incidente rutiere, firma noastra va sta la dispozitie si va asigura intreg confortul.

Astazi, calatorii SIMPA TRANS din Romania se pot deplasa pe rutele de mai jos, cu autocarul, in conditii de transport optime, la cele mai ridicate standarde si la cele mai bune preturi.